Коначно, МУП и Телеком у корист запослених

Београд, 24.09.2018. – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и генерални директор компаније „Телеком Србија“ Предраг Ћулибрк потписали су данас Протокол о сарадњи на основу којег ће сви запослени у Министарству моћи да користе услуге ове компаније по повољнијим условима.

„Протокол ће запосленима у Министарству унутрашњих послова омогућити олакшице у вези са мобилном телефонијом, интернетом и коришћењем других сервиса „Телекома Србија“. Ово предузеће одобрило је, између осталог, и посебну погодност за сваког припадника МУП-а, који ће кроз припејд картице у наредних шест месеци у виду бонуса добијати по 1.000 динара месечно“ рекао је Стефановић.

Синдикат полиције Слога поздравља потписивање овог протокола и према наводима евидентно је да ће радници и њихове породице од овакве сарадње имати користи. Напокон представници државе су схватили да запослени који раде за државу и брину о њеној безбедности треба да од исте имају одређене привилегије. Сваки напор и труд министра Стефановића и Слободана Недељковића који воде до побољшања квалитета живота запослених треба јавно подржати и ми то чинимо.  – Изјавио је председник синдиката Драган Жебељан.

Као је појаснио министар, на овај начин сваки припадник Министарства добиће од „Телекома Србија“ 6.000 динара кроз припејд картице у наредних шест месеци.

„То је свакако значајно за буџет припадника МУП-а и њихових породица, али је и гест поверења и добре сарадње између Министарства унутрашњих послова и реномиране домаће компанијe „Телеком Србија“. Наша досадашња добра сарадња огледа се у 18 различитих пројекaта и уговора везаних за развој мобилне и фиксне телефоније, интернета и интерне комуникације унутар Министарства“ рекао је Стефановић, који се захвалио директору и запосленима у „Телекому Србија“.

Стефановић је, подсећајући на Kонференцију о висoкотехнолошком криминалу коју је МУП организовао прошле седмице у Београду, истакао да Министарство ради заједно са домаћим компанијама на информационој безбедности и заштити података, али и на томе да кроз развој дигиталне мреже и нових врста комуникација учини да сајбер безбедност у Србији буде што боља.

„Министарство унутрашњих послова сваког дана озбиљно размишља о томе које  нове напредне технологије можемо да користимо. Хоћемо да се ослонимо на знање нашег сектора, који се бави високом технологијом и  информатиком, али и да сарађујемо са домаћим државним компанијама које су свој рад усмериле ка томе да Србија буде безбеднија“, навео је Стефановић.

Генерални директор предузећа „Телеком Србија“ Предраг Ћулибрк истакао је да та компанија и Министарство унутрашњих послова дуги низ година негују изузетно квалитетну и професионалну сарадњу. 

„То потврђује и чињеница да је Министарство унутрашњих послова највећи корисник наших услуга и по приходу и по укупном броју сервиса које користи. Желим да се захвалим, пре свега потпредседнику Владе и министру унутрашњих послова Стефановићу, али и свим запосленима у МУП-у што спадају у ред корисника који редовно измирују своје обавезе према „Телекому Србија““, истакао је Ћулибрк.

Према његовим речима, компанија „Телеком Србија“ се труди да узврати указано поверење квалитетом и ефикасношћу у успостављању и одржавању сервиса.

„Жеља нам је да изузетно добру сарадњу подигнемо на још виши ниво. Препознат је обострани интерес чији је резултат Протокол о сарадњи који смо данас потписали“, рекао је Ћулибрк.

Он је објаснио да Протокол дефинише погодности које ће запослени у Министарству унутрашњих послова имати у односу на актуелне кампање које „Телеком Србија“ нуди својим корисницима.

„Те погодности се, пре свега, односе на бонус претплате у износу од једног динара за различите сервисе, које наша компанија пружа. Број бонус претплата се креће од једне до три,  у зависности од врсте сервиса коју запослени жели да има од „Телекома Србија“,  као и тренутног коришћења наших услуга“, прецизирао је Ћулибрк.

Он је додао да Протокол обухвата и посебне погодности,  које се односе на припејд сервисе. „Надам се да ће запослени у МУП-у препознати погодности које могу да остваре захваљујући овом Протоколу. Идеја нам је да им омогућимо да додатно уштеде у свом кућном буџету, а истовремено добију најквалитетније сервисе и услуге“, закључио је Ћулибрк. – Наводи се у саопштењу МУП-а.

Синдикат полиције Слога

This slideshow requires JavaScript.

One comment

Оставите одговор