Честитамо – Косово није примљено у Интерпол

Београд, 20.11.2018. – Синдикат полиције Слога упутио је честитку члановима делегације Републике Србије који су одбранили част и интересе Србије.  Такозвана држава Косово није примљена у Интерпол чак ни након другог круга гласања.

Интерпол има 192 државе чланица док је за пријем Косова недостајало 36 гласова држава.

У вези овог огромног успеха Србије коју је предводила делегација Министарства унутрашњих послова, Синдикат полиције Слога упутио је честитку и саопштење:

У уме чланова Синдиката полиције Слога честитамо члановима делегације Републике Србије и Министарства унутрашњих послова који су се часно, одговорно, мудро, храбро и доследно борили да заштите интерес грађана, Министарства унутрашњих послова и Републике Србије што је на крају резултирало одбијањем пријема такозване државе Косово у Интерпол.

Сматрамо да ово изузетно важна победа делегације Републике Србије. Ви сте успели да се изборите са великим и моћним силама који су били заштитници и ментори такозване државе Косово. Верујући у све вас, ми ништа мање нисмо ни очекивали, сем победе.

Верујемо да није било лако борити се часно и аргументовано са неправдом и значајем чињенице која је требала да буде дата пријему тзв. државе Косова у Интерпол као и сам ток заседања Скупштине Интерпола.

На жалост многи грађани јавно су путем друштвених мрежа износили сумњу у капацитет и способност делегације Министарства унутрашњих послова у одбрани интереса Републике Србије, тиме је ваш заначај свих учињених напора оправдан.

Хвала вам што сте заштитили националне интересе и интересе полиције Србије.“

Председник синдиката
Драган Жебељан

Оставите одговор