Заслужује ли Милош Максимовић Медаљу за посвећеност у служби?

Београд – 19.05.2021. – Председник Синдиката полиције Слога упутио је министру предлог за доделу Медаље за посвећеност у служби за полицијског службеника Милоша Максимовића који је несебично, преко сто пута дао крв и крвну плазму.

2021-05-19 Предлог за награду М Максимовић_Redacted

Милош Максимовић је распоређен у Јединицу за обезбеђење одређених личности и објеката и добровољни је давалац крви и крвне плазме и као такав крв је дао 106 пута.

Од стране К.Ц. Крагујевац, службе за трансфузију крви, награђен је признањем у виду сребрног знака 2015.године и позлаћеног знака 2017.године.

Колико је нама познато, Милош Максимовић је у МУП рекордер по количини добровољно дате крви па на тај начин даје вишегодишњи допринос у спашавању људских живота што доприноси угледу Министарства у јавности и афирмативно делује на друге колеге.

Како Медаља за посвећенос у служби има три степена, комисији је остављено на избор рангирање.

Имајући у виду све наведено, у доброј вери и нади да ће бити прихваћена, синдикат је поднео иницијативу која кроз адекватно вредновање описанг, као награду има за циљ подизање морала, осећаја припадности служби и подстрек за следеће професионалне изазове као и мотивацију другима да током свог рада поступају хумано и одговорно.

This slideshow requires JavaScript.