Предраг Симоновић објавио књигу Оперативац

Београд, 24.10.2022. – Аутобиографска документовна прича “Оперативац” аутора Предрага Симоновића представљена је на Београдском сајму књига који се одржава од 23. до 30. октобра у Београду. Књигу је издала издавачка кућа Едиција (www.edicija.rs) која излаже у хали 1 на београдском сајму где се може наћи и “Оперативац”.

Наш колега у пензији, члан овог синдиката Предраг Симоновић написао је и објавио књигу “Оперативац” која изазива велику пажњу заспослених у МУП, грађана, медија и јавности. Књига “Оперативац” спада у најзначајније личне мемоарске записе у српској данашњици а односе се на рад Симонвића у Министарству унутрашњих послова и све што је написано а кроз прилоге документовано, заправо спада у јавни интерес.

Један јавни тужилац, Симоновићу је поручио: “када превазиђеш систем, систем те одбацује”. Међутим, инспектор Симоновић  је показао да је довољан “само један” да крене у борбу против целог “трулог система” и да измени ток историје, у корист грађана, правде и закона. – Јелена Зорић, новинарка.

Према оцени оних који су прочитали књигу, Предраг Симоновић поседује велики таленат за причу и писање јер је његов стил и начин писања лак за читање, разумљив а радња држи пажњу па се читалац од књиге тешко одваја када крене са читањем. Уз књигу је објављено обиље документата па сваки читалац може лако да донесе свој суд.
Књига “Оперативац” се у времену од 23. до 30. октобра 2022.године може купити на Сајму књига у Београду на штанду Едиције у хали 1 или путам сајта www.edicija.rs, односно позивањем на телефон 064/521-521-0. Цена књиге са сајамским попустом је 1.200 рсд. Књига је обимна и са прилозима има 376 страна.