Петровић и Стојановић у посети колегиници Мировић

Београд, 28.11.2023. – Након писања овог синдиката, Начелница одељења за организовање смештаја Лидија Петровић са колегом Срђаном Стојановићем из Управе за опште послове, Сектора за логистику дошли су данас у контролу СХ Дурмиторска у Београду.

Током посете они су обишли и нашу колегиницу Татјану Мировић и лично су се уверили у каквим условима живи. 

Између осталог погледајте снимак. 

Видео можете погледати и на ТикТоку путем овог линка: https://vm.tiktok.com/ZM6e4uNCx/


Запослени задовољни, шефица Милинчић од понедељка поштује радно време

Како нас наши чланови, рецепционари и собарице обавештавају, након објава овог синдиката и критике надређених, руководилац смештаја у Дурмиторској Наташа Милинчић решила је да редовно долази на посао као и сви други у МУП и поштује радну дисциплину. Колико дуго ће бити дисциплинована, остаје нам да видимо у наредном периоду. 

Улаз у самачки смештај резервисан искључиво за приватни аутомобил Наташе Милинчић

Што се тиче паркирања њеног приватни аутомобила са којим долази на посао она га и даље паркира на месту које није предвиђено за паркирање а то је између зграда у пролазу, односу на противпожарном путу.

Да би осигурала себи то место, (сматрајући да јој по неком праву припада иако ту не живи) она не дозвољава паркирање службених аутомобила МУП на том месту. Шта више неколико пута су рецепционари улазили у тешке сукобе и расправе за станарима, официрима, који су желели да стану или кратко паркирају. Кроз шта све пролазе рецепционари док се боре да заштите то место, знају само они…

Шта више, да би се спречиле свађе са станарима, од домара који је иначе члан овог синдиката, тражено је да постави ланац са катанцем како би то место било осигурано за њен приватан аутомобил. Тај пролаз понекад користе и доставна возила МУП када доносе чисту постељину, или мајтори када врше неке радове.

Занимљиво је да је и данас, у време контроле, аутомобил Милинчић био паркиран у пролазу и да на том месту није могао стати аутомобил којим су дошли начелници Срђан Стојановић и Лидија Петровић. 

Рецепционари и собарице добри за чување места за паркирање али недостојни за коришњење тоалета у канцеларији

Како смо раније писали у канцеларији која је дата на коришћење Наташи Милинчић, С.Мрвић и Т. Мировић налазе се два тоалета. Те тоалете искључиво користе Милинчић и Мрвић. Остали запослени попут домара, собарица или рецепционара те тоалете не смеју да користе. Чак и да их нужда натера рецепционари немају кључ од канцеларије у поподневном периоду. Пре подне не смеју, забрањено им је. 

О овој теми како се собарице, домар и рецепционари сналазе за тоалет у СХ Дурмиторска писаћемо у наредним објавама.

Ваш Синдикат полиције Слога