Постани члан

Хвала вам што цените и подржавате наш рад и залагање за поштовање људских и радничких права. Ако желите да нам се придужите у бескомпромисној борби за боље сутра, са ове странице можете преузети приступницу коју ће те лично потписати и послати нам.

Прописи налажу приступница треба да буде својеручно потписана, или дигитално потписана квалификованим дигиталним сертификатом из личне катре.

1. начин, ручно попуњавање:

Преузмите ЈПГ датотеку и одштампајте је. Читко, хемијском половком упиштете све тражене податке. Читко писаним словима потпишите приступницу у десном углу, одштампајте је, ставите у коверат однесите у пошту и пошаљите на адресу:

Синдикат полиције Слога, ул. Дурмиторска 11-15, 11000 Београд.


2. начин, електронско попуњавање:

Преузмите ПДФ датотеку и отворите је. Након отварања, изаберите ћирилична слова на тастатури и у свако поље упишите тражени податак. Када завршите, снимите документ и одштампајте га на рачунару. У десном углу приступнице, хемијском половком читко писаним сливима потпишите приступницу, одштампајте је, ставите у коверат однесите у пошту и пошаљите на адресу:

Синдикат полиције Слога, ул. Дурмиторска 11-15, 11000 Београд.


3. начин, електронско попуњавање и потписивање:

Преузмите ПДФ датотеку и отворите је. Након отварања, изаберите ћирилична слова на тастатури и у свако поље упишите тражени податак. У десном углу на предвиђеном месту за потпис, дигитално потпишите документ вашом личном картом и снимите документ. Електронски потписану приступницу пошаљите на електронску адресу sps@sloga.org.rs.

 

Уколико имате питања или недоумица, пиште нам:

Pristupnica SPS